Nesreća na autoputu: Vozač poginuo, teško povređeno i dvoje dece

Dve osobe su poginule u saobraćajnim nesrećama koje su se tokom noći dogodile kod Bačke Topole i Sombora.
Jedna osoba je poginula, a tri su povređene u nesreći na autoputu Novi Sad - Horgoš, nedaleko od Bačke Topole. 
 
Kako kažu u MUP-u, "audi" austrijskih registarskih oznaka sleteo je sa puta, iz još neutvrđenih razloga. Udes se dogodio oko 1 sat iza ponoći.
 
Poginuo je vozač, 49-ogodišnji turski državljanin, dok su tri osobe, među kojima je dvoje dece, povređene. Žena takođe stara 49 godina, koja je sedela na mestu suvozača, zadobila je teške povrede. Ona se nalazi na Odeljenju ortopedije subotičke Opšte bolnice, a njeno stanje je stabilno.
 
- Primljeni su i 12-ogodišnji dečak i godinu dana starija devojčica. Žena ima teže povrede, iščašenje ramena i kuka i prelom dvanaestog grudnog pršljena. Povrede iščašenja su odmah sanirane, ona je u potpuno stabilnom stanju i komunikativna je, nije životno ugrožena. Dvoje dece je imalo blagi potres mozga, zbrinuti su i oni su dobro – kaže za "Blic" dr Gordana Krtinić.
 
Druga saobraćajna nesreća dogodila se na putu Odžaci - Sombor, kada je automobil sleteo sa puta i udario u drvo. 
 
Suvozač je poginuo, dok je povređeni vozač prevezen u bolnicu u Somboru.
  • Bond008

    23.07.2017 03:10
    Da li su bili.vezani? Da vozac pogine a putnik ima takve mnogobrojne povrede isčaśenja govori u prilog ne korišćenja pojasa.
  • lazar

    22.07.2017 16:28
    @DonJuan
    Ove turske svabe su najgori i najbahatiji vozaci u istoriji sveta.

    Nisu nista gori od vozaca u Novom Sadu .
  • DonJuan

    22.07.2017 12:24
    Ove turske svabe su najgori i najbahatiji vozaci u istoriji sveta. To sta oni rade na autoputu je za dugogodisnji psihijatrijski tretman u zatvorenoj ustanovi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Vozom do Bečkereka - evo sa'će

Pre nekoliko godina Vlada Srbije je ukinula i demontirala pruge u ukupnoj dužini od oko 700 kilometara, od čega je više od 430 kilometara bilo položeno po Vojvodini.