Sremska Mitrovica: Trudnici u porodilištu ukrao lekove i novac

Nepoznati muškarac ušetao je prošle nedelje tokom noći u sobu porodilišta u Sremskoj Mitrovici i od jedne trudnice ukrao kutiju "bensedina" i 20 evra dok je ona spavala.
Sestre na odeljenju su iza ponoći, kada su delile terapiju, primetile nepoznatog muškarca. Na njihovo pitanje šta radi tu, on je odgovorio da traži suprugu i istrčao napolje. 
 
One su ga odmah prijavile obezbeđenju. Dok je trajao uviđaj javila se pacijentkinja koja je prijavila da joj je nestala kutija sa lekovima i 20 evra.
 
Policija i dalje traga za beguncem.
  • Pufta

    26.07.2017 14:26
    Medicinska sestra od tetke
    Bensedin nije nebezbedan u trudnoći, ali ga ne treba koristiti u prvom trimestru.
  • Mama

    26.07.2017 10:16
    /
    Cisto za neupucene, bensedin ali naj slabiji se daje trudnicama u kombinaciji sa lekovima za odrzavanje trudnoce, posto ti lekovi izazivaju tahikardije .
  • Deks

    25.07.2017 17:28
    Da li je moguce da je trudnici dozvoljeno da koristi lek bensedin? To je lek sa ozbiljnim nuspojavama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".