Osumnjičeno 11 osoba, među njima i maloletnik, zbog prodaje i proizvodnje droge

Protiv 11 osoba iz Vojvodine i Beograda biće podnete krivične prijave zbog sumnje da su proizvodili i prodavali narkotike, saopšteno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova.
U Vrbsu je uhapšen maloletnik, koji je osumnjičen za proizvodnju i prodaju opojnih droga, kod kojeg su pronađena 22 grama marihuane.
 
Policija je u kući jednog meštanina iz Kisača pronašla 182 grama suve biljke, za koju se sumnja da je marhiuana, zbog čega se on takođe tereti za isto krivično delo kao i maloletnik.
 
"Kod još devet osoba, sa područja Novog Sada, Beograda, Vrbasa, Loznice i Subotice, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su narkotike, pa će protiv svih biti podnete krivične prijave za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga", navedeno je u MUP-u.
  • Vlada

    01.08.2017 08:49
    Zamisli kada u 2017. godini imamo policiju koja travu naziva narkotikom. Bolje divlji veprovi da zavode red nego ovi.
  • Futog

    31.07.2017 20:22
    www
    Samo sitne ribe ce otici u zatvor ovi sto rade za policiju vec pusteni!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.