Zmajevo: Pronađeno telo mladića koji se utopio u kanalu Dunav-Tisa-Dunav

Ronioci žandarmerije su, posle više od dva sata potrage, iz Jegričke, kanala Dunav-Tisa-Dunav u Zmajevu kod Vrbasa, izvadili beživotno telo šesnaestogodišnjeg mladića iz tog mesta.
Ronioci su oko 18 časova pronašli njegovo telo, a kako su ranije preneli mediji, njegov nestanak je prijavljen oko 15.45 časova.
 
Tinejdžer je nekoliko trenutaka pre nego što će se utopiti, biciklom došao do Jegričke, da se okupa i osveži. Odmah je, onako vruć, kako pišu "Novosti", skočio u vodu i više nije isplivao. Kupači na obali su, videvši šta se dešava, odmah su obavestili Branimirovog oca, a zatim su alarmirali i policiju.
  • Ravnoselac

    12.08.2017 17:19
    Bilo bi jako korisno kad bi redakcija došla do izveštaja ronioca, na kojoj dubini su ga našli.
    Neverovatno je da u tako malo vode , mogao da se udavi,ili je upao vodeni džep rećice.
    Nauk veliki za sve kupače u potocima i rečici.
  • Akali

    11.08.2017 17:00
    Meni je ovo genijalno napisano. "skočio u vodu i više nije isplivao". Ne znam zašto, ali tako je. Ako se to zamisli, i izostavi onaj tuzni deo gde je on izgubio život...scenario je ironično genijalan.
  • dr Marks bez Engelsa

    11.08.2017 11:09
    Preporucujem autoru teksta da obnovi svoje poznavanje geografije Vojvodine. Prvo, Jegricka NIJE kanal DTD vec REKA, drugo, kroz Zmajevo protice malo "kanalce" u kojem ima toliko malo vode da se ni novorodjence ne bi moglo udaviti, a od nekog DTD ni traga ni glasa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".