VIDEO: Požar u hotelu u centru Subotice

Danas popodne izbio je požar u hotelu "Glorija" u centru Subotice.
Stradalih nema, a nekoliko osoba prevezeno je u bolnicu zbog posledica udisanja dima. Svi gosti hotela su evakuisani, a među njima su i dve strane fudbalske ekipe. 
 
MUP je saopštio da je požar lokalizovan, kao i da je u gašenju učestvovalo 35 vatrogasaca iz Subotice, Bačke Topole, Bečeja, Vrbasa i Malog Iđoša, sa 15 vatrogasnih vozila.
 
Požar je izbio oko 15.30 časova, a vatra je zahvatila krov i poslednji sprat hotela. Nije se proširio na okolne zgrade, a vatrogascima je posao otežavalo to što je hotel u centru grada pa je pristup otežan zbog žardinjera.
 
Prema prvim nezvaničnim informacijama, uzrok požara je friteza.
 
  • nesa

    18.08.2017 07:02
    mucka
    to je karadzicev hotel sigurno mucka sa osiguranjem
  • plidnem

    17.08.2017 19:15
    tako je goreo i kopaonik.
  • Salamander

    17.08.2017 18:21
    Žardinjerija
    Čemu služe žardinjere, osim za odvraćanje automobila?
    Rešenje:
    Uvesti drastične (ali DRASTIČNE, 500 evrića, npr.) za prolaz tuda i tuda parkiranje tu i tu, OBELEŽITI saobraćajnim znakom i garantovano tu neće trebati žardinjere.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.