Počinju "Slatki dani" u Belom Blatu, biće kolača

Manifestacija "Slatki dani" održava se danas u dvorištu beloblatske škole.
Počinju "Slatki dani" u Belom Blatu, biće kolača
Foto: Pixabay
Beloblaćani pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže i da uveličaju ovaj događaj.
 
Biće kolača, starinskih i ovovremenih po prihvatljivim cenama, a takmičarskih ekipa dvadesetak, kažu organizatori, a prenosi portal Zrenjaninski.
 
Za vreme same manifestacije, posetioci će moći da uživaju u lepom beloblatskom ambijentu uz muziku, a od 17 časova, u Domu kulture, menja se ploča i nastupa bend "Belami", na svim jezicima koji se govore u Belom Blatu. U Domu kulture biće i proglašenje pobednika, a bon za večeru, sa prilozima, je skromnih 300 dinara.
 
Dolazak takmičarskih ekipa je od 12 do 14 časova, i za to vreme će biti postavljani štandovi. Otvaranje manifestacije je u 14 časova.
  • Zivan

    09.10.2017 07:48
    Previše je ovakvih folklornih događanja, kome je danas do slatkih kolača...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina