Sombor: Batagon zatražio novi razgovor

Stečajni upravnik Fabrike akumulatora Sombor najavio je još jednu telefonsku konferenciju kompanije Batagon International AG i Odbora poverilaca.

- Obavestio sam zainteresovanog kupca i ponudio mu nastavak pregovora za kupovinu Fabrike akumulatora Sombor. Oni su zatražili telefonsku konferenciju sa Odborom poverilaca i pretpostavljam da će, kao i prethodni put, pored predstavnika Odbora, u razgovoru učestvovati i predstavnik stečajnog upravnika - naveo je stečajni upravnik Predrag Ljubović, napominjući da pretpostavlja da Batagon želi da iznese svoje stavove jer nisu odustali od kupovine.

SOinfo podseća da je Odbor poverilaca pre nedelju dana odbio ponudu Batagona od sedam miliona evra.

Ljubović je na pitanje kako je moguće da Batagon nastavlja pregove bez garancije, preneo da stečajni upravnik određuje pravila prilikom neposredne nagodbe i da on veruje da neće biti problem da obezbede novu garanciju. Po njegovim očekivanjima telefonska konferencija će biti organizovana najverovatnije do kraja nedelje. Ljubović je preneo da mu se i dalje niko od preduzeća koja su otkupila dokumentaciju nije javljao.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.