Zrenjanin: Koreanci zainteresovani za ulaganje

Južnokorejska kompanija "Eseks Balkan" zainteresovana je da kupi građevinsko zemljište u industrijskoj zoni "Jugoistok".

U pogonu u kojem bi se proizvodila emajlirana bakarna žica, planirano je da se do 2023. godine zaposli 150 radnika, a u punom kapacitetu i 162.

Zrenjanski.com prenosi da je ovu investiciju razmatralo Gradsko veće.

Gradsko građevinsko zemljište koje je potrebno otuđiti za potrebe izgradnje pogona površine je 7,36 hektara.

Investitor je zatražio da gradsko građevinsko zemljište u zoni "Jugoistok" kupi po ceni nižoj od tržišne. Gradsko veće odobrilo je nižu cenu, a to bi trebalo da učini i Skupština grada.

  • xx

    17.11.2017 00:52
    xx
    Mislim nas može da keca ko hoće i kako hoće dok su nam političari takvi kakvi jesu. Koliko stotina hiljada ljudi je od 2000. na ovamo ostalo bez radnih mesta u raznim restrukturiranjima i prodajama da bi se otvarali pogoni sa 150 radnih mesta! Van pameti! I ni jednom političaru ni dlaka s glave ne fali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina