Dečaci mučili staricu od 86 godina

Novosadska policija privela je 14-ogodišnjeg dečaka zbog sumnje da je pokušao da ubije 86-ogodišnju staricu V.R. u Bečeju, dok su dvojica dečaka od 12 godina, koji su bili sa njim, pušteni na slobodu jer nisu krivično odgovorni zbog godina.
Dečaci mučili staricu od 86 godina
Foto: 021.rs

Kako 021.rs saznaje, oni su upali u kuću starice u četvrtak rano ujutru, oko 4 sata, da bi je opljačkali. Žena se probudila i oni su je tada davili i tukli rukama i štapom. Ostavili su je u besvesnom stanju i pobegli bez ikakvog plena, misleći da su je ubili. 

Ženu je sledećeg jutra pronašla ćerka, koja je mislila da je ona pala i sama se povredila. Starica je prebačena u Urgentni centar u Novom Sadu. 

Ovaj pokušaj ubistva je slučajno otkriven kada ih je policija privela zbog sumnje da su počinili krađe, a prilikom saslušanja se ispostavilo da su dečaci mislili da su uhapšeni zbog ubistva starice.

Policija je nakon saznanja šta se dogodilo podnela prijavu protiv 14-ogodišnjaka koji je prebačen u Zrenjanin, gde mu je sudija za maloletnike odredio pritvor do 30 dana.

Dvojica 12-ogodišnjaka, koji prema zakonskim propisima nisu krivično odgovorni, pušteni su na slobodu, a policija je o celom slučaju obavestila Centar za socijalni rad u Bečeju.

  • Branislav

    26.11.2017 11:05
    ...kakva deca...sa 12 vec nije dete...to treba na vreme disciplinovati...
  • slucajnost

    26.11.2017 08:08
    izbora
    @Bruka 24.11.2017 • 15:55
    Najgore mi je to sto sam procitao da je pokusaj ubistva slucajno otkriven...

    Sam zivot u ovoj smrdiji je negativni splet slucajnih dogadjanja.
  • Miloica

    25.11.2017 17:02
    Za primer!
    Decu odmah predati nevladinim organizacijama koje nam određuju kako se deca vaspitavaju ... Neka se pokažu na praktičnom primeru !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina