Pećinci: Ubio nevenčanu suprugu, pa se obesio

Muškarac M. S. (49) ubio je juče bivšu nevenčanu suprugu M. D. (46) u porodičnoj kući u Pećincima, a potom izvršio samoubistvo.
Pećinci: Ubio nevenčanu suprugu, pa se obesio
Foto: Pixabay
Prema saznanjima Blica, muškarac je ženu nasmrt izbo nožem, a potom je presudio sebi vešanjem. 
 
Prema prvim informacijama, njihova tela zatekla je majka muškarca.
 
Policija je obavila uviđaj, a tela su poslata na obdukciju u Novi Sad i očekuje se da rezultati budu poznati početkom radne nedelje.
 
U porodičnom nasilju u Srbiji je od početka godine stradalo 28 žena, a za samo šest meseci prijavljeno je čak 17.000 slučajeva nasilja.
 
  • Deja Udruženje očeva

    10.12.2017 11:26
    xy
    A da li onda fraza "nevenčani suprug" predstavlja nasilje nad muškarcima?
    Vaša ultra, mega, giga radikalnofeministička izjava je dokaz da "dokon pop i jariće krsti".
    Od vašeg slepila ne vidite, pre svega da je mrtvo dvoje ljudi kao i suštinu da nasilje NIJE suzbijeno niti smanjeno novim Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici već naprotiv, ima se utisak da je povećan. Realnost je da je situacija procentualno ista. A oni koji se bave ovom problematikom znaju da ne vredi rešavati posledice nego treba krenuti od uzroka problema. Treba da se radi na jačanju pre svega pojedinca, a onda porodice i društva da bi se umanjili ovakvi nemili događaji. Samo mislim da vi i vama (namerno malo slovo jer takav vaš stav ne izaziva dovoljno poštovanja da bih upotrebio veliko slovo) slični nećete razumeti sve ovo jer ste zaslepljeni potrebom da pravite razliku žena-muškarac posebno u kontekstu nasilja pa samim tim je bespredmetno bilo šta vama objašnjavati.
    Nedopustivo je nanošenja zla bilo kojoj osobi što podrazumeva i ubistvo te se i u ovom slučaju gnušam nad počinjenim činom u Pećincima!
  • xy

    10.12.2017 00:50
    ?
    Sta je "nevencana supruga"? Sama ta fraza je vec sama po sebi vrsta nasilja nad zenama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".