Sombor: Poziv građanima da predlože kandidate za Povelju grada

Komisija za utvrđivanje predloga za dodelu povelja i nagrada raspisala je javni poziv za dodelu Povelje grada Sombora, kao posebnog priznanja za dostignuća u 2017. godini.

Povelja grada, kao posebno priznanje, može se dodeliti za rezultate u radu u oblastima: nauke, kulture, umetnosti, književnosti i svim vidovima umetničkog stvaralaštava, za postignuća u oblasti novinarstva i publicistike, planiranja i unapređenja i zaštite životne sredine, sporta, zdravstva, socijalnog i humanitarnog rada, privrednog razvoja i drugih oblasti od značaja za grad Sombor.

Predloge za dodelu Povelje mogu podneti fizička i pravna lica prijavom na javni poziv i sa detaljnim obrazloženjem.

SOinfo navodi da je rok za dostavljanje predloga 5. januar 2018. godine.

Predlozi se dostavljaju u zatvorenoj koverti sa naznakom "Predlog za Povelju grada Sombora – ne otvarati", lično u Uslužnom centru Gradske uprave i putem pošte na adresu: Odeljenje za društvene delatnosti, Komisija za sprovođenje postupka za utvrđivanje predloga za dodelu povelje i nagrade, Trg cara Uroša 1, Sombor. Tekst javnog poziva može da se pročita na zvaničnom gradskom sajtu.

  • Krki

    18.12.2017 18:46
    Žika Gojković - za uvođenje striptizeta u parlament.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina