Zaposlena u "Baniniju" prisvojila novac dužnika

Kikindska policija podnela je krivičnu prijavu protiv odgovornog lica firme "Banini" zbog sumnje da je počinila proneveru.
Zaposlena u "Baniniju" prisvojila novac dužnika
Foto: Pixabay
Sumnja se da je ona 30. novembra 2015. godine prisvojila 654.727 dinara koje je jedna žena predala na blagajnu preduzeća na ime izmirenja kredita. 
 
Sumnja se da je potom naložila radnici knjigovodstva da ovu uplatu proknjiži u poslovnoj dokumentaciji i otpiše navedeni dug.
  • Zivan

    20.12.2017 20:39
    Krađa sa male šefovske pozicije...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".