VIDEO: Uređena deponija građevinskog otpada u Vrbasu

Ekipe PJ "Čistoća" za tri dana sanirale su i uredile deponiju građevinskog materijala u Vrbasu.
Ovo je prva ovogodišnja sanacija ove deponije izvodena po nalogu Komunalne inspekcije Opštinske uprave Vrbas. 
 
"Akcija je izvedena u dve faze. Prvo je obavljeno čišćenje deponije koja je bila prilično zatrpana, pre svega sa šutom i zemljom, a nažalost i sa komunalnim otpadom. Buldožerom smo nivelisali ovaj prostor i nagurali otpad u obližnju depresiju. U drugoj fazi očišćen je pristupni put i odvodni kanali koji su bili zatrpani smećem. Uočeno je da su građani, iz ne znam kog razloga, znatne količine komunalnog otpada deponovali ispred same deponije kao i u kanale za odvodnjavanje, što je dovelo do nepristupačnosti prilaska deponiji", rekao je poslovođa u "Čistoće" Mladen Pavlović. 
 
Iz nadležne sližbe JKP "Komunalac Vrbas" apeluju na građane da se ova deponija koristi isključivo za odlaganje zemlje, šuta i građevinskog materijala. 
 
Komunalni i biljni otpad treba odvoziti na glavnu gradsku deponiju koja je u neposrednoj blizini. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina