Prikupljanje krvi od ponedeljka u više mesta u Vojvodini

Mobilne ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine od ponedeljka, 19. februara, obilaze naselja po Vojvodini.
Prikupljanje krvi od ponedeljka u više mesta u Vojvodini
Foto: Pixabay
Ponedeljak –  Mobilne ekipa biće u Titelu u Opštini od 8 do 11 časova i u Čurugu u prostorijama KUD-a od 8 do 12 časova.
 
Utorak -  Mobilne ekipe prikupljaće krv u Žablju u Biblioteci od 8 do 11 sati, zatim u Kikindi u prostorijama Crvenog krsta od 9 do 12 časova, u Srpskom Krsturu u Mesnoj zajednici od 9 do 10 i u Novom Kneževcu u JKP-u 7. oktobar od 10:30 do 12:30 časova.
 
Sreda - Ekipe će raditi u Izvršnom veću od 8 do 12 časova, u Skupštini grada od 9 do 12 časova i u Vrbasu u prostorijama Crvenog krsta od 16 do 18 časova. 
 
Četvrtak - Mobilne ekipe biće u Novim Karlovcima u osnovnoj školi od 8 do 10, u Krčedinu, takođe u osnovnoj školi od 10:30 do 12 časova i u Senti u Mesnoj zajednici od 9 do 12 časova.
 
Petak – Mobilna ekipa prikupljaće krv u NIS-u od 9 do 13:30 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".