Nova vozila za potrebe vojvođanske administracije u vrednosti 23,5 miliona dinara

Pokrajinska administracija je završila tender za kupovinu više vozila, ukupne vrednosti od skoro 23,5 miliona dinara, saznaje 021.rs.
Nova vozila za potrebe vojvođanske administracije u vrednosti 23,5 miliona dinara
Foto: 021.rs

Najskuplje vozilo je limuzina "Folksvagen pasat" (Volkswagen Passat Limuousine Comfirtline 2,0 TDO, 190KS DSG) za koji će iz vojvođanskog budžeta biti izdvojeno 3,7 miliona dinara sa PDV-om, odnosno oko 31.500 evra. Vozilo je kupljeno od firme Porše (Porsche SCG - Beograd) koja je i jedina dostavila ponudu za isporuku ove limuzine.

Nabavljene su i četiri limuzine "Škoda superb", čija je pojedinačna cena bila 2,4 miliona dinara bez PDV-a odnosno oko 20.000 evra. Pokrajina će tako za četiri "Škode superb" dati ukupno 11,7 miliona dinara sa PDV-om, a isporučilac je Intersrem iz Veternika, koji je bio jedini ponuđač. Ovo preduzeće je dobilo i posao isporuke jedne "Škode fabije" po ceni od 1,1 milion dinara sa PDV-om odnosno oko 9.000 evra, takođe kao jedini ponuđač.

Vojvođanska administracija je na istom tenderu kupila i dva kombija "Fiat talento" za ukupno 6,9 miliona dinara sa PDV-om, što je oko 57,5 hiljada evra. Kombi će isporučiti preduzeće Stojanov iz Novog Sada, koje je bilo jedini ponuđač.

Otvaranje ponuda sa ovog javnog tendera bilo je 5. marta, a komisija je odluku donela dva dana kasnije.

  • Nervirach

    08.03.2018 14:58
    Ima se (nasih para), moze se (nasim parama). Jos jedan oblik srpskog licemerstva, u toj zgradi sve veliki srbini, patriote, patriJote i clanovi a nece u srpskom fiatu da se voze. I to ce biti marka sa mrskog zapada. Heh, uvoznik iz Veternika.
  • Sad

    08.03.2018 13:23
    Svaka šuša ima auto,vozača,privilegije,dnevnice,a koje mi koristi imamo od njih nesposobnih,lopova,prevaranata,stranačkih kadrova i to tako decenijama,a dolaze sve gori i gori,a ni stari ne odustaju...
  • Steva-NS

    08.03.2018 13:11
    Koje vozilo se kupuje za potrebe higijeničarke ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.