Stara Pazova: Vozeći bicikl otimao tašne ženama

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi rasvetlili su dve teške krađe izvršene na naročito drzak način i istog dana uhapsili N. J. (21) koji se sumnjiči za ova krivična dela.
Stara Pazova: Vozeći bicikl otimao tašne ženama
Foto: Pixabay
Sumnja se da je N. J. u petak, oko 18 i 21 čas, na biciklu prišao dvema ženama, otrgao im torbice, a zatim pobegao biciklom. Policija je uhapsila osumnjičenog na ulici, neposredno nakon druge krađe.
 
Nakon zadržavanja do 48 časova, N. J. je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi. Sudskim rešenjem, njemu je određen pritvor do 30 dana, navedeno je u saopštenju.
  • Jasmina

    12.03.2018 06:36
    Idiotizam
    Sada su se lopine_bolesnici okomili, te pljačkaju i napadaju bicikliste! Jednu stariju zenu na biciklu, je neka marva srušila i pobegla! Žena ima teske prelome noge,nepokretna, i da ne iznosim dalje.Strasno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.