Raspored ekipa Zavoda za transfuziju krvi za narednu sedmicu

Mobilne ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine prikupljaće i naredne sedmice krv na nekoliko lokacija.
Raspored ekipa Zavoda za transfuziju krvi za narednu sedmicu
Foto: Pixabay
U ponedeljak, 16. aprila, mobilna ekipa prikupljaće krv u Gajdobri u Biblioteci od osam do 10 časova i u Gložanu u Domu kulture od osam do 10 časova. Druga ekipa biće u Novom Sadu, u Vojvođanskoj banci na Trgu slobode od osam do 10 časova i u preduzeću "Vode Vojvodine" od 10:30 do 12:30 časova.
 
U utorak, 17. aprila, mobilna ekipa biće u Kikindi u prostorijama Crvenog krsta od devet do 12 časova, dok će druga ekipa biti u Kisaču u Zemljoradničkoj zadruzi od osam do 10 časova.
 
U sredu, 18. aprila, ekipa će raditi u Bačkoj Palanci u prostorijama Crvenog krsta od osam do 12 i od 14 do 18 časova.
 
U četvrtak, 19. aprila, akcije dobrovoljnog davanja krvi održaće se u Mošorinu u Ambulanti od osam do 10 i u Šajkašu u Mesnoj zajednici od 10:30 do 12 časova. Druga ekipa prikupljaće krv u Zmajevu u Mesnoj zajednici od osam do devet časova, zatim u Ravnom Selu u Mesnoj zajednici od 9:30 do 10:30 i u Bačkom Dobrom Polju u Ambulanti od 11 do 12 časova. U Zavodu, krv će davati učenici ekonomske škole Svetozar Miletić od 8:30 časova.
 
U petak, 20. aprila, ekipe će prikupljati krv u Senti u Mesnoj zajednici od devet do 12 časova i u Erste banci, Bulevar oslobođenja 5, od osam do 11 časova.
 
Radno vreme Zavoda za transfuziju je:
  • 7-14 časova - svakog radnog dana
  • 7-18 časova - svakog utorka u mesecu
  • 8-12 časova - prva subota u mesecu

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.