Dvadesetosmogodišnjoj Marini Kovačev hitno potreban novac za nastavak lečenja

Dvadesetosmogodišnja Marina Kovačev iz Bečeja morala je neplanirano da nastavi svoje lečenje u Istanbulu, u bolnici Sante Plus Hospital.
Pošto joj predstoji višenedeljno zračenje nakon sprovedenih složenih ispitivanja, porodica moli ljude koji su u mogućnosti da doniraju novac, neophodan za nastavak terapije u Turskoj.
 
Porodica je već uplatila avans za lečenje u turskoj bolnici, u iznosu od 8.000 evra, a preostalo je da se uplati još 16.000 evra, i to do kraja aprila.
 
Mlada Marina Kovačev je početkom leta prošle godine operisala tumor na mozgu. Novac kojim je porodica raspolagala i fond koji je prikupljen tokom novembra i decembra prošle godine utrošen je na dosadašnje lečenje.
 
Bečejki predstoje četiri nedelje zračenja i mozga i kičme i zbog toga se boravak u bolnici produžio na pet nedelja, umesto na jednu, kako je planirano, što iziskuje veće troškove. Lekari su napravili detaljna ispitavanja i porodica je rešena da pokuša sve kako bi se zdravstveno stanje devojke poboljšalo. Ona je trenutno izuzetno slaba, već šest nedelja praktično "živi" na infuziji, a nada je da će joj biti bolje kada terapija počne.
 
Uplate novca na račun njene majke – Svetlana Bošković, Banca Intesa, broj 160-2700100006080-06.
 
Humanitarni bazar 21. aprila u centru Bečeja
 
Bečejsko udruženje mladih (BUM), u kom je Marina Kovačev jedna od osnivača, u subotu 21. aprila u centru Bečeja, organizuje Humanitarni bazar, na kom će svako od zainteresovanih izlagača, sa najrazličitijom robom moći da je proda i kasnije donira novac za nastavak lečenja mlade Bečejke.
 
Više informacija o Humanitarnom bazaru za Marinu na telefone: 062/373-427 i 063/544-321.
  • LALA

    15.04.2018 10:59
    samo u Smrdiji
    Bitno je da se za huligana Miladina Kovacevica ekspresno naslo milion dolara .
  • Gogi

    15.04.2018 09:02
    Ne daj se!
    Jel može sms broj?
  • Сремац

    14.04.2018 20:20
    ТУГА
    Тужно је прочитати вест о вапају родитеља за помоћ оболелом детету и остати смирен кад видиш наслов следеће вести.Планира се изградња бициклистичке стазе од Новог Сада до Београда која ће коштати 30 милиона. Аутопут Ниш-Приштина којим се отвара пут нашим злотворима...где ми то живимо?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti