Prijem za dobrovoljne vatrogasce u Pokrajinskoj vladi

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović priredio je prijem za učesnike Sabora predsednika, sekretara i komandira dobrovoljnih vatrogasnih društava, koji organizuje Vatrogasni savez Vojvodine.
Osvrnuvši se na ulogu vatrogasnih društava, koja je, kako je rekao, od izuzetnog značaja za svaku sredinu, posebno u kriznim situacijama i u manjim sredinama, Mirović je najavio podršku u unapređenju rada ovog društva.
 
"Trudićemo se da zajedno sa sektorom za vanredne situacije na nacionalnom nivou sa svim našim resursima unapredimo vaš položaj i rad. Obećavam da ćemo biti solidarniji, i da ćemo na bazi prepoznavanja vašeg značaja u društvu izvršiti sve obaveze koje imamo", izjavio je predsednik Mirović.
 
"Trudićemo se da opravdamo vaše poverenje daljim radom, mi imamo srce, znanje i iskustvo, ali to nije dovoljno, nama treba vaša podrška, trebaju nam novi domovi, vozila i oprema", izjavila je predsednica Vatrogasnog saveza Vojvodine Ljubica Krnjaić.
 

 

Vatrogasni savez Vojvodine dodelio je predsedniku Miroviću plaketu u znak zahvlanosti za podršku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina