FOTO: Zapušteno dečje igralište u Vrbasu prepuno smeća

Po dojavi građana, Ekološki pokret Vrbas obišao je košarkaško igralište u ulici Petra Šeguljeva u Vrbasu i zatekao gomilu odloženog smeća kraj polupraznog kontejnera.
Kontejner je umazan raznim masnoćama, prekriven muvama i oštrim, odbojnim smradom, a tu je i zapušteno košarkaško igralište, slomljenog koša i u potpunosti zaraslog u visoku travu, korov i šiblje. Preko puta ove lokacije nalazi se dečiji vrtić, a u neposrednoj blizini dve škole koje pohađa  1.500 đaka.
 
"Podneli smo prijavu inspekciji i JKP 'Komunalac' iz Vrbasa sa zahtevom za hitno saniranje sportskog igrališta i njegovo vraćanje u funkciju, čišćenje nagomilanog smeća, te pranje i dezinfekciju kontejnera zbog mogućnosti pojave raznih infekcija i zaraznih bolesti", poručuju u eko-pokretu Vrbas.
 
  • Obican Gradjanin

    26.05.2018 17:25
    Sramota
    Nije bitno da li je Standard ili komunalac.. I standard je zaduzan za deponije.. I nije bitno da li je Ivana,Dragana,Pera Djoka glavni.. Sustina je da ni jedno ni drugo preduzece ne funkcionise.. A mi obicni gradjani koje briga za politiku ispastamo zbog vas... Tebi je bilo najbitnije da kazes da nije to preduzece a sto smece stoji tamo briga te.. Toliko
  • bacvan

    26.05.2018 17:01
    kradja
    Ova Ivana se dobro razume u javna preduzeca u opstini Vrbas... Sigurno ceka u redu da i ona bude na funkciji.. Teska botina... jos ce reci da na teritoriji opstine Vrbas sve radi besprekorno... Da ne idem tamo mislio bih da prica o Cirihu
  • Ivana

    26.05.2018 13:57
    Master
    JKP Standard se bavi proizvodnjom i distribucijom toplotne energije a JKP Komunalac odnosenjem smeca. Pa gospodine skolovani malo se bolje informisite jer postoje skolovaniji koji na svaku Vasu zlurad mogu da odgovore. Uzivajte u lepom danu posto u svojoj kozi teško da mozete. :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina