Pančevo kupuje tri solarna autobuska stajališta

Grad Pančevo će preko javne nabavke kupiti tri solarna autobuska stajališta.

Ponude za izradu, isporuku i postavljanje solarnih stajališta mogu se dostaviti do 18. jula, kada će biti i otvorene, a odluku će grad Pančevo doneti u narednih 25 dana.

Portal 013info.rs navodi da je namera da se solarna stajališta visine 2 metra, dužine 5 metara i širine 1,5 metara postave u Ulici vojvode Radomira Putnika (kod Nacionalne službe za zapošljavanje), kao i u Ulici Petra Drapšina kod uslužnog centra Gradske uprave.

Traži se da stajališta imaju isključivo solarno napajanje, da se struja skladišti u bateriji, a koristi za LED rasvetu, USB punjenja i WIFI ruter.

  • gari

    16.06.2018 00:38
    @Мунгос (vezano za stanicu)
    Otkud tolika vera u sistem? :)
  • Мунгос

    15.06.2018 19:52
    @ Čučuk Stana,
    Нема смисла да наш вољени 021 оптерећујеш комуналним проблемима.
    Довољно би било само да позовеш Управника. Он би позвао Комуналну милицију, Комунална милиција би позвала Јавно Комунално. Уколико то није у надлежности Јавног КП, наравно била би обавештена Агенција за безбедност саобраћаја или Комитет. Уколико би комитет утврдио да се Та станица клати на сваки ветрић, по добијању мишљења Агенције за заштиту од елементарних непогода, расписала би се Јавна набавка за нову станицу. У спецификацији јавне набавке, мора постојати услов да се станица – не клати.
  • Čučuk Stana

    15.06.2018 16:37
    Kad smo vec kod stajalista samo sa kazem da je prva stanica u Rumenačkoj iz pravca Sajma gde staju 3, 5, 11 u osnovi trula, klati se na svaki vetric i pitanje je kada ce pasti. Ne znam na koju bi stranu bilo gore da padne, molim O21 da se to proveri dok neko nije nastradao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina