Maloletnici napali starijeg čoveka i to snimali

Policija u Inđiji uhapsila je dvojicu 17-ogodišnjaka jer se sumnja da su fizički napali starijeg čoveka i snimali ga.
Maloletnici napali starijeg čoveka i to snimali
Foto: Pixabay
Oni su potom snimak postavili na društvenu mrežu.
 
Sumnja se da je jedan od njih pre četiri dana u vikend naselju kod Inđije fizički napao čoveka, a drugi to snimio mobilnim telefonom i objavio snimak. 
 
Njima je odredjen pritvor do 30 dana, saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.
  • Drum

    16.07.2018 08:54
    @bananarama, danas se to zove prekomerna upotreba sile i zlostavljanje zatvorenika. Zato nam se i dešava to što se dešava. Onaj ko dobije kaznu, ta kazna je nikakva.
    Da bude tako izleman pendrecima ili čime već, drugačije bi se ponašao. I na kraju krajeva, kakvo lepo ponašanje prema onome ko je prema drugom bio loš? Pokazati mu na njegovoj koži kako to izgleda.
  • Futog

    15.07.2018 11:10
    Www
    Pink hepi
  • Zoja

    15.07.2018 01:55
    Najveca sramota ovog drustva je zatucanost. Ovde je neki normativ kada maloletnik napravi prekrsaj da se kaze mlad jeeee deeeteee. I cini mi se to se nikad nece promeniti. Krivicno delo mora biti krivicno delo - ne treba da tu ppstoji nikakva milost - mozda nesto blaza kazna za maloletnika recimo 20% ali isto tako i zatvorska i novcana kazna za roditelje.

    Moju majku su gadjali kamenicama u sred bela dana iz cista mira i povredili joj rame. Policija se nije udostojila ni da uzme izjavu - samo su nas odje**li. Na sta lici ova zemlja - na najgoru rupu ovog sveta!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".