Ruma: Fizički i psihički mučio suprugu, policija mu oduzela 27 bombi i municiju

N. H. (60) iz Rume uhapšen je zbog sumnje da je fizički i psihički maltretirao suprugu.
Ruma: Fizički i psihički mučio suprugu, policija mu oduzela 27 bombi i municiju
Foto: Pixabay
On se tereti da je fizički i psihički maltretirao 38-godišnju suprugu, vređao je i pretio joj.
 
Prilikom pretresa njegove kuće, policija je pronašla i oduzela 27 ručnih bombi, 1.584 metka različitog kalibra, nekoliko delova puškomitraljeza i metalne kutije za municiju.
 
Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.
  • :-(

    21.10.2018 09:41
    :-(


    Zlo je u Srbiji!

    Zakon mora da se menja i sve kazne za sva nedela da se udvostruce!
    Bolesne koji druge maltretiraju,danas jednog sutra drugog staviti izaresetakado kraja zivota a visak besa i energije neka prazne na njivama i u rudnicima.

    KAZNE DA SE ,NAJMANJE, UDVOSTRUCE !!!!!!!!
  • Gorki

    20.10.2018 07:59
    @Tatjana
    Draga Tatjana, evo i tebi pojašnjenja minusa koje si dobila:
    Čovek u svom komentaru nijednom rečju nije aludirao na to da je maltretirana žena sama kriva za to što joj se dešava.
    Istina je da je čovek bez dublje analize pretpostavio da je jednostavno otići iz kuće nasilnika, kao što si ti pretpostavila da je jednostavno ubrojati sve elemente, kao što su mnoge maltretirane žene propustile da odreaguju na signale poremećenosti budućih supružnika.
    Gospodin koji je pisao komentar koji je tebe uzrujao možda radi sa n žena u programerskoj kući i svi oni imaju plate od 2500 eur mesečno. Njima je lako da napuste bilo koga, ali se njima maltretiranje mnogo ređe i dešava.
    Istina je da je problem u državi i Vučiću. Država treba da osamostaljivanjem svake jedinke radi na preventivi, a onda da poradi i na kazni. Država to neće uraditi sve dok oni koji maltretiraju narod ne budu kažnjeni, a ne može ih kazniti niko osim naroda, koji je... Hmmm... *****.
  • svasta

    19.10.2018 16:15
    @porodično nasilje
    Ako mislis da se zlostavljanje zavrsava njenim odlaskom, grdno se varas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.