Pola Srema bilo bez struje zbog paljenja strnjišta

Sinoć je pola Srema više od sat vremena bilo bez struje, zbog kvara na glavnom dalekovodu broj 110 koji ide od Beograda ka Novom Sadu.
Pola Srema bilo bez struje zbog paljenja strnjišta
Foto: Pixabay
Do nestanka je došlo oko 19 časova i 30 minuta, a ekipe Elektrodistribucije su odmah izašle na teren, pa je kvar otklonjen i struja došla oko 21 čas. 
 
Bez električne energije su ostale glavne trafo stanice Novi Sad-Inđija, Stara Pazova i Nova Pazova, a to je izazvalo pometnju u saobraćaju, prenosi RTV.
 
Budući da vodovodni sistemi u većini mesta zavise od struje, mnoga domaćinstva bila su i bez vode.
 
Kako je saopštio EPS, do ispada glavnog dovoda struje došlo je zbog požara koji je izazvan paljenjem strnjišta.
  • Logi

    19.10.2018 19:55
    bože spasi, bože gasi...
    ...moli ti se sav naš rod.
    Nova himna.
  • Ns 49

    19.10.2018 10:44
    Ja zamišljam policiju koja će sa dronovima da kontroliše lopove koji pljačkaju njive pa Ok to nije baš lako ali paljevina se vidi na daleko i ne treba im ništa osim možda dvogled. Ne znam šta čekaju.
  • Baten

    19.10.2018 09:55
    Nije mi jasno?
    Kako se to ranije nije dešavalo? Nestane struje na dalekovodu zbog paljenja strnjišta? Mislim da je to nesuvislo opravdanje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.