Sombor: Konferencija o migrantskoj krizi u utorak i sredu u zgradi Županije

Pokrajinski zaštitnik građana – ombudsman će 23. i 24. oktobra u Somboru organizovati dvodnevnu međunarodnu konferenciju pod nazivom "Migrantska kriza - odgovor institucija".
Sombor: Konferencija o migrantskoj krizi u utorak i sredu u zgradi Županije
Foto: Google maps
Konferencija će i ove godine okupiti veliki broj učesnika iz zemlje i Bosne i Hercegovine, Mađarske, Nemačke i Makedonije.
 
Odgovore na pitanja kako su lokalne, pokrajinske i republičke institucije odgovarale na izazove migrantske krize ponudiće predstavnici policije, pravosuđa, vojske, Komesarijata za izbeglice i migracije, lokalnih samouprava, centara za socijalni rad, prosvete, kao i predstavnici akademske zajednice, te domaćih i međunarodnih nevladinih organizacija. 
 
Konferencija će se održati u Velikoj Sali u zgradi Županije, Trg Cara Uroša 1, a počeće u utorak u 11 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.