Penzioner traži golu čistačicu preko oglasa

Penzioner Džon (70) iz Bristola u Velikoj Britaniji postavio je na internet oglas u kom traži spremačicu koja će da obavlja poslove po kući, ni manje ni više nego gola.
Posle dve nedelje, koliko je aktuelan oglas, dobio je čak osam odgovora.
 
"Imao sam spremačicu od maja prošle godine, ali se ona preselila u Gloučester pre dve nedelje. Ona je studentkinja menadžmenta i baš smo se lepo družili", započinje priču Džon.
 
"Ona nikada pre nije radila nešto slično tome, što mi se svidelo. Mislim da joj je to malo ulepšalo život. Jednostavno tražim nekog ko želi da ima avanturu", rekao je Džon, koji spremačicu plaća izdašnih 20 funti na sat.
 
"Ja sam voajer, priznajem, to je privatna stvar. Nije me sramota toga. Žene su podeljene, neke misle da je ovo strašno i odvratno. Druge su za ovakav posao", rekao je penzioner.
 
Džonova bivša "gola" služavka preselila se u Gloučester kada je njen muž dobio unapređenje.
 
"Zaposlio sam jednu učiteljicu, ali je dala otkaz jer ju je uplašila afera oko nastavnika koji su otpušteni zbog rada u seks industriji", rekao je ovaj penzioner.
 
Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.