Molitva za mirnu raspravu o EU

Anglikanska crkva u Engleskoj objavila je tekst molitve u kojoj poziva vernike da mirno raspravljaju o mogućem odlasku zemlje iz Evropske unije.
"Gospode, daj nam milosti da o referendumu razgovaramo s iskrenošću i otvorenog duha", navodi se u molitvi u kojoj se ne iznosi stav Crkve o tom pitanju.
 
"Podari velikodušnost i pronicljivost onima koji će glasati", dodaje se.
 
Prema poslednjim anketama, za ostanak Velike Britanije u EU glasalo bi oko 54 odsto, a protiv ostanka oko 46 odsto građana. Analitičari su procenili da je ishod referenduma neizvestan i da će na rezultat znatno uticati i odziv glasača.
 
Referendum o EU biće održan 23. juna.
 
Autor: Beta
  • mrva

    28.04.2016 17:26
    Ni najrazvijenije zemlje nisu imune na glupost.
  • Andrija Šrek

    27.04.2016 10:16
    ...
    Budalaštine na sve strane. Kao da to zavisi od nekog drugog, a ne od njih samih. Ili je u pitanju klasičan pokušaj skidanja odgovornosti sa sebe. Ali jedan vrlo glup pokušaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.