Posao sa platom od 190.000 funti niko neće

Čini se kako se nikome plata od 190.000 funti, tri meseca godišnjeg, sa neradnim vikendima, bez noćnih smena u idličnom delu Novog Zelanda ne čini kao dobra ideja.

 Alan Kenny kaže da je verovao da bi takvi uslovi izazvali veliko interesovanje, no to nije bio slučaj. On se sad bori da ode na odmor, pa čak nudi pola svoje ordinacije dobrom kandidatu u Tokorou.

Ordinacija ovog 61-godišnjaka je postala posećena tokom protekle godine, a on ne može nikoga da nađe ko bi mu pomogao u poslu.

"Mogu im ponuditi veoma dobar prihod. Moja ordinacija je doživjela procvat i što više pacijenata imate, više novca imate, no na kraju dana je to previše", rekao je ovaj doktor za New Zealand Herald.

Dr. Kenny je rekao da je postao očajan zbog toga što nikoga ne može da nađe da mu pomogne i da sada ima 6.000 pacijenata.

"Volim svoj posao i i volio bih da ostanem, ali svaki put udarim glavom o zid kada pokušam privući doktore", kazao je.

Teme

POSAO
  • NSA

    30.05.2016 12:30
    Sjajan članak
    Prvo, taj posao ne može da radi bilo ko (obzirom da u naslovu stoji da niko neće posao). Obzirom da se radi o poslu lekara za platu od 15.000 funti (bruto) mesečno u nekoj vukoj****i, nije to baš neka vest.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.