Novinari hvatali pokemone tokom sastanka Kerija i Lavrova

Američki novinari uhvatili su nekoliko pokemona tokom sastanka američkog državnog sekretara Džona Kerija i ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova, rekli su medijski radnici agenciji RIA "Novosti".
Dok su Keri i Lavrov diskutovali o rešavanju sirijskog konflikta i situaciji u Ukrajini, američki novinari su hvatali pokemone u dvorištu zgrade Ministarstva spoljnih poslova u Moskvi.
 
Prethodno je portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao da ne zna da li je moguće uhvatiti pokemona u Kremlju, ali da je siguran da taj dragulj ruske kulture vredi posetiti iz drugih razloga.
 
"Pokemon gou" je besplatna igrica za mobilne telefone u kojoj se slika sa ekrana projektuje na stvarne lokacije. Cilj igre je uhvatiti malo čudovište pokemona.
 
Puškinov muzej takođe dozvoljava posetiocima i zaposlenima da love pokemone.
  • Sumnjivo

    15.07.2016 23:07
    Veliki eksperiment manipulacije android narodom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.