VIDEO: Surfovala u blizini vulkana koji izbacuje lavu

Alison Tel postala je prva osoba koja je surfovala u blizini vulkana koji izbacuje lavu.
"Krenula sam da uhvatim talas i kada sam mu se približila osetila sam na sebi kao kišu od kamenja i brzo sam zaronila. Shvatila sam da mi se veliki talas približava i počela sam panično rukama da veslam ne bih li se pomerila iz opasne zone u kojoj sam se našla", ispričala je Alison o iskustvu surfovanja u blizini vulkana Kilaua na Havajima.
 
Tim spasilaca krenuo je ka njoj, a ona je, dok je čekala pomoć, iznad sebe ugledala dugu. "Na Havajima duga predstavlja put kojim su bogovi došli da blagoslove zemlju. Odjednom se zastrašujuća scena pretvorila u jedan magičan trenutak mog života", navodi Alison.
 
"Ovo je bio moj životni san", kaže 30-ogodišnja Alison.
 
  • Zivan

    12.08.2016 10:31
    Kad adrenalin proradi surfuje se i sasvim blizu zzivog vulkana...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.