VIDEO: Ima 80 godina i bavi se manekenstvom

Dešun Vang postao je inspiracija ljudima širom sveta, nakon što je u 80. godini prošetao modnom pistom.

Svoj život, Vang ovako prepričava. "Sa 24 godine počeo sam da se bavim pozorišnom glumom. Sa 44 sam počeo da učim engleski jezik. Kada sam imao 49 godina osnovao sam sopstvenu pantomimičarsku trupu, otišao u Peking, postao skitnica koja nije imala ime, sve sam morao da počnem iz početka. Sa 50 godina prvi put sam ušao u teretanu, počeo da vežbam. Zatim, sedam godina kasnije vratio sam se na pozornicu i napravio performans pod nazivom "Living Sculpture Peformans". Sa 70 godina ozbiljno sam vežbao svakog dana, a sa 79 prvi put prošetao modnom pistom. Imam 80 godina, i dalje imam snove koje želim da ostvarim. Kada pomislite da je suviše kasno, ne dozvolite da vam to bude izgovor da odustanete. Niko ne može da vas spreči da doživite uspeh, osim vas samih. Kada dođe vreme da zablistate, budite najsjajniji!", kaže ovaj deda, kojem su na izgledu i vitalnosti pozavideli mnogi mladići širom sveta.

  • iki

    01.09.2016 06:30
    Odmah na magnetnu rezonancu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.