Uputio žalbu Ikei jer mu se testis zaglavio u stolici

Klaus Jorstad iz Norveške kupio je Marius stolicu iz Ikee da bi je koristio kao pomagalo prilikom kupanja. Međutim, nije ni slutio da će mu taj predmet zadati mnogo bola.

Stolicu koja ima mnogo rupa Jorstad je počeo da koristi nakon povrede kolena. Jednom prilikom došlo je do nezgode - u stolici se zaglavio njegov testis.

Jorstad je prvo počeo da se preznojava, a zatim i da drhti od hladnoće jer je toliko dugo bio "zarobljen" da je potrošio svu toplu vodu.

"Nisam mogao da se pomerim. Razmišljao sam kako da izađem. Nakon mnogobrojnih bolnih pokušaja, shvatio sam da nemam pojma šta da uradim. Voda je postala hladna, hladnija od osmeha moje tašte kad sam se oženio sa njenom ćerkom", našalio se Klaus.

Upravo mu je hladna voda pomogla i to u trenutku kada je nameravao da uključi fen da se zagreje, što bi verovatno bilo kobno jer je voda tekla: "Posegao sam ka fenu i tada sam shvatio da sam se oslobodio. Bio sam slobodan".

Njegov komentar postao je hit na društvenim mrežama. Jorstand je svoju muževnost nazvao "skiper i dva mornara". Osim što se požalio na incident, zatražio je da stolice ubuduće proizvode u crnoj i beloj boji, a ne samo crvenoj.

Teme

ikea
  • Lotre

    07.09.2016 01:10
    @IKEA
    Hteo si da kazes da lik koji ne moze da se doseti da iskljuci vodu, uhvati stolicu i izadje iz kade zajedno sa stolicom ... itd, svasta u ovoj vesti koja treba da nam skrene paznju s toga koliko nam je dobro... ?
  • marica bez ivice

    06.09.2016 13:00
    A kao ima toliko velika jaja? ma dajte....
  • IKEA

    06.09.2016 10:00
    Ja imam istu ovakvu belu stolicu, dakle, ili je neko izmislio ovu vest, ili copy-paste nije dobro preveo. A lik koji sedi pod tušem i razmišlja o zagrevanju fenom ne treba ni komentarisati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti