VIDEO: Rugala se devojčici oboleloj od raka, pa je mama ošišala na ćelavo

Brojne korisnike Jutjuba šokirao je snimak na kojem se vidi kako majka silom seče kosu svojoj ćerki.

Razlog - devojka se rugala devojčici oboleloj od raka, a majka je odlučila da je nauči lekciju. 

Dok devojka čuči na podu, vrišti i plače, majka joj skida pramenove kose i smireno ih baca na pod.

"Ova devojka maltretirala je drugu devojčicu u školi koja ima rak i zbog toga je majka odlučila da joj obrije glavu", piše pored videa, koji se brzo proširio društvenim mrežama.

  • zemlja pedagoga

    05.10.2016 09:56
    Da, bravo za mamiku što je zakasnila 10+ godina da vaspita dete (šišanje na ćelavo nakon lošeg postupka nije vaspitanje) i razgovorom objasni neke stvari. Deca koja kinje drugu su po pravilu zanemarena i/ili su usvojila ovakav model ponašanja od roditelja koji probleme rešavaju silom, čemu snimak ide u prilog. Umesto da rešava uzrok problema, mamika zlostavlja dete i to kači na internet, što neće dovesti do toga da devojka shvati zašto je njeno ponašanje pogrešno i kako se drugo dete oseća već da još više oslabi vezu između nje i roditelja, i nauči je da kinji druge tako da ne bude uhvaćena ili se čak osveti bolesnoj devojčici. Ali, vole Srblji vaspitne metode šišanja bludnica na ćelavo, kaiš i ostalo, posebno ovi komentatori što su naštancali četvoro dece, što je baš ohrabrujuće.
    Inače, snimak je već bio postavljen na net pre oko godinu dana, navodno je majka uhvatila ćerku da postuje golišave slike na Fejsbuk, a po drugim izvorima je ošišana pošto je imala seks pre braka. Najverovatnije je cela priča o ruganju bolesnom detetu izmišljena da bi video postao viralan, ali nijedan od mogućih scenarija ne daje majci za pravo da se ponaša nasilnički.
  • *_*

    04.10.2016 22:23
    !
    Bravo za Mamu! Tako se to radi, vaspitanje ide iz kuce! Sigurno joj nikada vise nece pasti na pamet da se smeje bolesnima.


  • ludilo

    04.10.2016 19:28
    Veoma zrelo i pedagoški. Sreća da se mala nije smejala nekom detetu u kolicima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.