Crnogorac ležao 23 sata i osvojio 200 evra

Titulu najvećeg lenjivca, na petom po redu takmičenju u izležavanju, koje je održano u Gornjim Breznima u Pivi, odneo je Nikšićanin Petar Albijanić (24).

Njemu je otpor pružala studentkinja psihologije, Marija Božić, ali je na kraju najizdržljiviji u ležanju bio Petar i osvojio nagradu od 200 evra.

Petar je u borbi za laskavu titulu najvećeg džabalebaroša morao da leži 23 sata, ali nije oborio rekord Podgoričanina Marka Đurovića koji je pre dve godine bez prekida ležao čak 37 sata, javlja RTCG.

"Sve je proteklo bez problema i takmičarskih neregularnosti. Rekord nije oboren i upravo to će nam biti cilj naredne godine, da nagradni fond prilično podignemo za onoga ko obori Markov rekord. Takođe takmičenje će biti održano kao ranijih godina, u letnjim mesecima. Ove je jednostavno bila ideja da to malo povežemo sa izborima i na taj način učinimo takmičenje interesantnijim", kazao je Mićo Blagojević, vlasnik etno sela gde se takmičenje održava.

Osvajači drugog i trećeg mesta dobiće utešni ručak u jednom podgoričkom restoranu.
 

  • Miki

    16.10.2016 18:50
    Živeo sam tamo i stvarno su eksperti u ovakvim i sličnim disciplinama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti