Zabranili joj da se vozi rolerkosterolom zbog prevelikih grudi

Jedna Britanka je čekala u redu za vožnju u zabavnom parku kod Londona, ali umesto ludog provoda doživela je potpuno neočekivanu neprijatnost.

Naime, zaposleni u parku zaduženi za bezbednost zabranili su joj pristup rolerkosteru zbog, kako su rekli "tolikih grudi". 

"Bilo mi je veoma neprijatno, jer sam dugo čekala u redu. Kad sam konačno stigla na red, službenik mi je rekao da su mi grudi prevelike i da bukvalno neću stati u kabinu. Problem je u tome što ne bih mogla preko svojih grudi da vežem sigurnosni pojas", rekla je 22-godišnja Tanja Vilijams, koja ne krije da joj nimalo nije lako da živi sa grudima veličine "sedam".

"Ja nisam debela žena, ali očigledno je da onaj koji je dizajnirao rolerkoster nije razmišljao o tome da neke od nas imaju i obline. Ne rađaju se sve žene sa 'dvojkama'", zaključila je Tanja.

Ona tvrdi da uprava zabavnog parka čak nije ni ponudila da joj refundira 29 funti, koliko je platila za ulaznicu, pa je joj je jedino preostalo da sačeka svoju porodicu, kojoj je za razliku od nje bilo dozvoljeno da uživa u ludom provodu. 

  • Bio bi

    25.10.2016 10:43
    red
    Dajte sliku, zbog objektivnosti informisanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.