FOTO: Student na zanimljiv način izbegavao kazne za parkiranje

Devetnaestogodšnji Ti Džej koji studira na Univerzitetu u Hjustonu mesecima je uspevao da izbegne plaćanje kazne za nedozvoljeno parkiranje tako što je za brisače zakačio staru kaznu za parkiranje.

Kako piše "BuzzFeed" Ti Džej je imao 100% uspeha sa ovom forom, a sve zahvaljujući prijatelju koji namerno nije platio kaznu da bi izbegao sledeću. 

On je "izum" odlučio da podeli na Tviteru, što možda i nije najmudrije, a uz fotku je napisao: "Kad god se parkiram tamo gde ne sme, sam sebi izdam lažnu kaznu pre nego što to neko drugi uradi."

Ipak, verovatno mu posle ovakve objave fora neće više paliti.
 

  • dto

    25.10.2016 11:51
    To se koda nas toliko radi da nijedan parkirdzija ne bi naseo na tu foru...
  • grad

    25.10.2016 11:15
    tako radi i moja komsinica :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.