Ustao u mrtvačnici, pa se vratio u pab

Dvadesetpetogodišnji Poljak, koji je proglašen mrtvim nakon što je popio veliku količinu votke, nedugo nakon toga probudio se u mrtvačnici.

Umesto da ode da se oporavi, muškarac se vratio u pab, gde se pridružio svojim prijateljima. Incident se dogodio u pokrajini Kamjena Gora na jugozapadu zemlje. 

Kamil, kako je nazvan, u prvi mah se onesvestio nakon popijenog alkohola. Ubrzo su se pojavili radnici hitne pomoći, koji su ga proglasili mrtvim i odvezli u lokalnu mrtvačnicu. 
 
Muškarac je nakon nekoliko sati u hladnjači došao sebi, kada je počeo da lupa i time šokirao čuvara koji je pozvao policiju. Nakon medicinskog pregleda, pušten je kući. Ovaj događaj sličan je onom u Rusiji koji se dogodio početkom januara, kada se jedan muškarac nakon alkoholisanja takođe zatekao u mrtvačnici. Nakon što se otreznio, vratio se na žurku. 
 
Takođe je 2014. godine, 91-godišnja Janina Kolkijevic iz Poljske provela je 11 sati u mrtvačnici nakon što je proglašena mrtvom.
  • Jan

    03.12.2016 23:12
    mrtvi zivi
    Ko zna koliko je ljudi tako sahranjeno, a oziveli su ili se probudili u kovcegu pod zemljom.
  • Novosadista

    03.12.2016 11:34
    Da ne bude samo fraza
    Ovaj moze da kaze da je stvarno bio mrtav pijan.
  • alkoholičar

    02.12.2016 21:00
    Alkohol je čudo !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti