Penzioner iz Kine ispunio sebi san i postao žena

Sedamdesetdvogodišnji penzioner iz Pekinga izvršio je operaciju promene pola i postao žena.
Operacija je urađena u sredu u gradu Hejdžou u provinciji Guangdongu na jugu Kine. U izveštaju se navodi da je 72-godišnji Sin Jue u grudi ugradio implante. On je takođe imao operaciju vaginoplastike.
 
"Ispunio sam svoj san da postanem žena", rekao je pacijent posle operacije. Pre operacije Sin Jue je morao da prođe niz testova i odgovori na više od hiljadu pitanja kako bi lekari bili sigurni da on zaista želi da promeni pol.
 
Pacijent je rekao da se kao dete često oblačio kao devojčica. On se oženio 1970, a tri godine kasnije sa svojom ženom dobio je ćerku. Par se razveo 2000. godine.
 
Bivša žena Sin Juea Len Žui rekla je da je u potpunosti podržala bivšeg muža u njegovoj nameri da promeni pol.
 
"Sin je prešao put od mog muža do mog bliskog prijatelja, a naši odnosi sada su takvi kao da smo sestre", rekla je bivša žena pacijenta.
  • miki

    19.02.2017 15:05
    Neće on postati žena, nego baba. Verovatno je operacija tekla ovako: Izvadili mu jaja i ubacili ih na mesto sisa,,rupu ostavili da mu duva promaja,a od kože pokojnog vršnjaka napravili doboš da može da dobuje po vašarima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.