Našao dobitni loto tiket posle godinu dana

Australijanac iz Novog Južnog Velsa postao je milioner nakon što je čisteći svoj auto pronašao loto tiket, star godinu dana, prenosi BBC.
Starac koji je želeo da ostane anoniman, zaboravio je da je kupio tiket još u januaru prošle godine. Kada ga je pronašao, proverio je brojeve na internetu i shvatio da je osvojio više od milion dolara. 
 
"Srećan sam što nisam samo uzeo stare torbe iz auta i bacio ih u smeće. Malo je glupo da sam 414 dana čekao na svoj novac, ali nema veze - bar ga imam sada", kazao je starac. 
 
On će novac uložiti u otplatu kuće za svoju decu i u obrazovanje svojih unuka. Vlasnica kioska na kojem je prošle godine prodat dobitni loto tiket, Čeril Takerman, rekla je da joj je laknulo, dodajući da je svakodnevno dolazilo mnogo ljudi da je pitaju da li je pobednik pronađen.
  • Bad Robot

    01.03.2017 13:41
    Sreća je i što je u Australiji
    Da je igrao kod nas loto 7/39 ne bi dobio ni dinara iako je imao dobitni tiket, jer kod nas važe sledeća pravila: "Način isplate Loto 7-39 dobitaka: Igrač koji je osvojio neku od nagrada, svoj dobitak može unovčiti u roku od 60 dana od dana izvlačenja."
  • mrk

    01.03.2017 11:59
    milion dolara za kucu i skolovanje???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.