Počela hapšenja za masovna bežanja iz restorana bez plaćanja računa

Španska policija saopštila je da je uhapsila osumnjičenog i da je u potrazi za drugim osumnjičenima za planirana bekstva iz restorana bez plaćanja računa.
Pre četiri dana grupa od 120 gostiju pobegla je iz restorana u trenutku kada je trebalo da se posluži desert i ostala dužna nekoliko hiljada evra, a slični incidenti nedavno su se dogodili u različitim restoranima širom centralne i severozapadne Španije.
 
Policija je uhapsila rumunskog državljanina koji je izvršio nekoliko rezervacija posle kojih je dolazilo do masovnog bekstva gostiju. Drugi osumnjičeni su identifikovani, ali su u bekstvu, a nikakvi detalji neće biti saopšteni kako osumnjičeni za ove prevare ne bi dobili korisne informacije, dodala je policija.
  • Gladan

    08.03.2017 15:50
    Tako i treba
    Vreme je da svi oni što žele da jedu, postanu odgovorni zbog toga i odu u zatvor.
    Šta bi rekao Isus, što neko neće da nahrani prolaznika?
    Pa šta, ako je i specijalitet?
    Gde će im takođe biti obezbeđena ishrana.
    Ali, bolje je da ti zatvori budu van Srbije.
    Zbog ishrane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.