Čizma, kolica i naprstak ispali iz Monopola

Čizma, kolica i naprstak više se neće koristiti kao figurice za igru Monopol, a zameniće ih Tiranosaurus reks, pingvin i gumena patka, rekao je potpredsednik za marketing kompanije Hasbro Džonatan Berkovic.
Oko 4,3 miliona ljudi iz 146 zemalja odlučivalo je koje bi figurice želeli da vide u budućim verzijama društvene igre čiji je cilj kupovina nekretnina, baziranih na pravim ulicama u Atlantik Sitiju. 
 
Berkovic je rekao da je odrastao igrajući ovu društvenu igru sa svojom porodicom.
 
"Iako mi je žao što će legendarni naprstak, čizma i kolica nestati, biće zabavno da u igri budu i neke nove figure koje su smislili ljubitelji. Meni lično se uvek sviđala figurica čizme, ali sam uzbuđen što ću preći na T-reksa", rekao je Berkovic.
 
Ljubitelji igre Monopol mogli su da biraju od 64 figure, uključujući smajlije, tarabu, mobilni telefon i par papuča sa zečjim repom.
 
Postojeći predmeti škotski terijer, krstarica, trkački auto, cilindar i mačka ostaju u igri, a verzija igre sa novim figuricama biće u prodaji na jesen.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.