Izmislio otmicu da bi izbegao put sa devojkom

Mnogi ljudi se raduju romantičnom putovanju sa voljenom osobom, ali ne i jedan Indijac koji je, u nameri da izbegne put, otišao predaleko.
Izmislio otmicu da bi izbegao put sa devojkom
Foto: Pixabay
Indijac Motaparti Vamši Krišna nije imao hrabrosti da prizna svojoj devojci da nema dovoljno novca za put koji joj je obećao. Njih dvoje je trebalo da lete u Mumbaj, ali je umesto toga on sada u zatvoru.
 
Umesto da joj kaže istinu, Krišna je rešio da izmisli kako su teroristi isplanirali otmicu aviona.
 
Krišna je poslao lažno upozorenje policiju u Mumbaju, predstavivši se kao žena koja je načula kako grupa od 23 muškaraca planira otmice aviona i to na tri aerodroma u Mumbaju, Hiderabadu i Čenaju.
 
On je najpre falsifikovao kartu za let iz Čenaja u Mumbaj i poslao je svojoj devojci. Međutim, dan pre nego što je trebalo da njih dvoje navodno polete, on je otišao u internet kafe, napravio lažnu mejl adresu i poslao upozorenje o mogućoj otmici.
 
Vlasti su ozbiljno shvatile njegovo upozorenje i letovi su otkazani. Otkazivanje velikog broja letova zbog navodne pretnje dospelo je i u svetske medije. Međutim, policija je pratila mejl i otkrila odakle je poslat i ubrzo ih je trag doveo do Krišne.
 
Krišna je priznao šta je uradio i zbog čega i trenutno je u pritvoru.
  • Sekurita

    24.04.2017 11:44
    gey prica
    Ovo mi pre lici na neku gey pricu nego na stvarni dogadjaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti