FOTO: Pijan provaljivao u tuđu kuću, pa odneo pivo da se izvini

Nakon burne noći, pijani mladić pokušao je da upadne u tuđu kuću.
Nije ništa ukrao, a vlasnicima kuće se sledeće jutro zahvalio skromnim, ali bogatim poklonom.
 
Izvesni Klif je nakon noći teškog alkoholisanja provalio u kuću Kejtlin Hajns u kanadskoj pokrajini Nova Škotska, prenosi B92
 
Nije ništa ukrao, a sledeće jutro je vlasnicima ostavio odličan i iskren poklon – poruku izvinjenja i paket lokalnog piva. Kejtlin je toliko bila dirnuta da je fotografisala poklon i objavila na Fejsbuku. 
 
"Hej, ljudi! Ja sam tip koji je uporno (i pijano) pokušavao da uđe u vašu kuću. Iskreno se izvinjavam što sam vas probudio usred noći. Molim vas prihvatite ovo pakovanje piva kao znak izvinjenja. Držite se! P.S. Hodao sam osam kilometara do kuće neke nepoznate devojke", pisalo je u poruci.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.