Oboren rekord u istovremenom pranju suđa

Alžirke, njih 412, upisale su se u Ginisovu knjigu rekorda kada su u petak uveče ostvarile svetski rekord u broju osoba koje istovremeno peru suđe.
Oboren rekord u istovremenom pranju suđa
Foto: Pixabay
U prisustvu službene sudije Ginisove knjige, 412 mladih žena, jer nijedan muškarac nije želeo da učestvuje, prale su istovremeno dva tanjira, nakon humanitarnog obroka koji je u glavnom gradu ponudio proizvođač deterdženata za pranje suđe alžirskog ogranka velikog nemačkog proizvođača deterdženata i kozmetike.
 
"Zvanično, vi ste izvanredne", rekla je sudija Hoda Kašab, koja je stigla iz Dubaija i službeno objavila novi rekord nakon što je pomno izbrojala učesnice i proverila čistoću tanjira.
 
Prethodni rekord je zabeležen 15. novembra 2016. kada je 300 osoba simultano pralo suđe na Filipinima.
 
Novi rekord je zabeležen tokom večeri solidarnosti tokom koje je u domovima za mlade i penzionorskim domovima podeljeno oko 1.000 obroka prigodom večere na kraju meseca ramazana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti