Deka u Francuskoj pobegao iz staračkog doma na ljubavni sastanak

Deda od 93 godine pobegao je tokom vikenda iz staračkog doma u Bretanji na zapadu Francuske na ljubavni sastanak, prenela je lokalna štampa u Francuskoj i dodala da je njegovo "bekstvo" izazvalo paniku porodice.
Deka u Francuskoj pobegao iz staračkog doma na ljubavni sastanak
Foto: Pixabay
Nestanak dede koji je diskretno izašao iz staračkog doma i nikoga nije obavestio, otkrila je njegova unuka kada je došla u uobičajenu posetu, preneo je list Uest Frans.
 
Nakon prijave nestanka osoblju staračkog doma i bezuspešnoj potrazi za dekom čiji identitet nije saopšten, porodica je odlučila da prijavi slučaj policiji.
 
Policija je ubrzo zvala unuku i rekla joj da je deka, živ i zdrav, pronađen u gradu u romatičnoj šetnji sa svojom izabranicom.
 
Uest Frans je šaljivo zaključio da deda predstavlja dokaz da ljubav ne zna za starosne granice.
  • ST

    15.08.2017 09:01
    E to je posao...
  • Melita

    15.08.2017 07:30
    Ljubav
    Ljubav pobedjuje sve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.