VIDEO: Dečaka spasle rešetke od pada sa trećeg sprata

Dvogodišnji dečak visio je sa prozora zgrade u kineskom gradu Guanganu dok su komšije ispred zgrade uspaničeno širile ćebad ispred zgrade u slučaju da dete padne.
Kako prenosi britanski Dejli mejl, pretpostavlja se da su mališana roditelji ostavili samog u stanu na trećem spratu, te da se verovatno sam popeo na prozorsko okno i slučajno okliznuo.
 
Kako strani mediji navode, drama se završila tako što je dečak na kraju pao, ali u jedan od jorgana koji su bili razvučeni na ulici.
 
Sreća okolnost koja mu je spasila život je što se dečak zaglavio između fasade i zaštitnih rešetki.
 
Mališan je povređen u incidentu, ali još uvek je nepoznato da li će roditelji snositi posledice zbog zanemarivanja deteta.
 
  • Plavuša

    03.09.2017 12:59
    ...
    Naši bi slikali mobilnim telefonima,da se ne zaboravi....
  • preduzimljivi Kinezi

    02.09.2017 23:14
    nasi bi u to gledali i polemisali niko ne bi doneo jorgan . Mozda bi zvali kucepaitelja da dodje iz drugog dela grada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.