Železnica se izvinila jer je voz krenuo 20 sekundi ranije

Železnička kompanija u Japanu izvinila se nakon što je jedan od njenih vozova krenuo 20 sekundi ranije od naznačenog.
Železnica se izvinila jer je voz krenuo 20 sekundi ranije
Foto: Pixabay
Uprava kompanije "Cukuba ekspres", čiji vozovi saobraćaju između Tokija i Cukube, uputila je danas "iskreno izvinjenje zbog izazvanih neprijatnosti". U saopštenju se navodi da je voz trebalo da krene u 9:44:40 po lokalnom vremenu, a krenuo je u 9:44:20, javlja BBC.
 
Greška se dogodila jer osoblje nije proverilo raspored, navodi se u saopštenju.
 
"Osoblje nije dovoljno dobro proverilo vreme odlaska vozova i krenuli su ranije", navodi se u saopštenju. Takođe, kompanija navodi da se putnici nisu žalili zbog ranijeg polaska voza sa stanice Minami Nagarejama, severno od Tokija.
 
Veoma je retko da vozovi u Japanu, zemlji sa jednom od najpouzdanijih železnica na svetu, kreću u vreme različito od naznačenog.
  • Nervirach

    18.11.2017 16:58
    A za to vreme u Sprdiji...
  • mrva

    17.11.2017 19:23
    Nama, u poluvarvarskoj zemlji gde se nikakv red ne poznaje i pamet je rekla zbogom ova vest je svakako zanimljivost. A trebalo bi da je u pitanju sasvim NORMALNA stvar. U 21. veku kada informacija putuje praktično trenutno, zašto bi bio problem da je železnica sinhronizovana u sekund?! U Japanu i nije problem... I zato je sasvim logično, pristojno, ljudski, ako usledi izvinjenje zbog kašnjenja ili ranijeg poska pa makar i za 20 sekundi.
  • Branimir

    17.11.2017 18:53
    Osoblje!?
    Kakve veze ima osoblje, kad sve rade kmpkuteri1/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva

Pentagon: Nema dokaza o vanzemaljcima

Pentagon je objavio novi izveštaj koji se nadovezuje na objavu iz 2022. da tada novoosnovani Sektor za rešavanje anomalija svih domena (AARO) nije pronašao dokaz koji bi ukazao na vanzemaljce.