Sedmogodišnjak dobio poziv za vojsku

Sedmogodišnji dečak Saša Gumenjuk, iz Usurjiska u Rusiji prilično se iznenadio kada je dobio poziv za vojsku.
On je, prema navodima lokalnog portala "Usurmedia", iz lokalnog vojnog odseka dobio poziv, u kome je pisalo da bi trebalo da se prijavi kako bi se pripremio za jednogodišnje služenje vojske.
 
Lokalni mediji pisali su ranije da su još dvojica sedmogodišnjaka dobili pozive, ali su vojne vlasti to demantovale tvrdeći da se radi o samo jednom sedmogodišnjaku.
 
"Dečija bolnica je napravila grešku u listi mladića rođenih 2001. koja nam je poslata, zamenivši 2010. za 2001. godinu u ovom slučaju", naveli su iz vojne službe.
 
Oni su potvrdili da dečak neće biti kažnjen ukoliko se ne pojavi, tim pre što se radi o pismu za poziv na pripreme za vojsku, a ne za momentalno služenje vojnog roka.
 
Dečakova porodica fotografisala je poziv i objavila ga na Instragramu.
 
"Pojavićemo se kao što je naređeno", saopštila je porodica i dodala da objavljivanje pisma nije imalo nameru da bilo koga ponizi.
 
Dečak je rekao da žali što će morati da razočara vojsku.
 
"Imam samo jedan san - da postanem policajac a ne vojnik", rekao je on.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva