FOTO: Zacementirao sebi glavu u mikrotalasnoj

Pet vatrogasaca provelo je ceo sat pokušavajući da oslobodi jutjubera koji je zacementirao glavu u mikrotalasnu rernu, prenosi "Independent".
Dvadesetdvogodišnji mladić iz Velike Britanije i grupa njegovih prijatelja nasuli su cement oko njegove glave u mikrotalasnoj. 
 
Njihova namera bila je da iskoriste rernu kao neku vrstu kalupa za mladićevu glavu, a dok su vatrogasci stigli na mesto događaja, grupa je pokušavala da ga oslobodi 90 minuta. 
 
 
Prijatelji su prethodno nekako uspeli da uvuku cev do mladićevog nosa kako bi mogao da diše. 
 
"Iako se možda činilo kao smešna ideja, ovaj mladić je lako mogao da se uguši ili zadobije ozbiljne povrede. Najteže je bilo rastaviti mikrotalasnu, jer je veliki deo nje bio zavaren, a ipak ne povrediti mladića", izjavio je komandir vatrogasne jedinice Šon Dakin.  "Videlo se na kraju da im je vrlo žao, ali njihova nepromišljenost dovela je do toga da je na drugom mestu mogao da izbije neki stvaran problem, a da mi u tom trenutku nismo mogli da pomognemo", dodao je.
  • mrdr

    11.12.2017 23:49
    viralna glupost
    mogli su da zacementiraju u plastičnu kofu, ili kutiju od dasaka, ali onda ne bi bili vest širom sveta...
  • mrva

    09.12.2017 15:26
    ju


    ju


    ju


    ...
  • OMG

    08.12.2017 19:45
    Ovde je suvišan bilo kakav komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.