Putnik otvorio vrata aviona da bi došao do "svežeg vazduha"

Putnik jedne kineske aviokompanije otvorio je vrata za slučaj opasnosti da bi došao da malo "svežeg vazduha", zbog čega je 15 dana zadržan u policiji i moraće da plati kaznu.
Putnik otvorio vrata aviona da bi došao do "svežeg vazduha"
Foto: Pixabay
Po sletanju aviona lou-kost kompanije "Laki er flajt" na aerodrom grada Mijanjanga, na jugozapadu Kine, 25-godišnji putnik, kome je objavljeno samo prezime Čen, izjavio je da je 10 minuta čekao da svi putnici izađu i da je u avionu bilo "suviše zagušljivo i toplo".
 
On je, zatim, podigao ručku, vrata su ispala i aktivirao se gumeni tobogan za evakuaciju putnika. "Kada su vrata ispala, uhvatila me je panika", rekao je Čen policiji, preneo je "Saut Čajna morning post".
 
On je odmah uhapšen i predat lokalnim snagama reda, koje su ga na isleđivanju držale 15 dana.
 
Aerodromske vlasti su saopštile da je zbog njegove akcije došlo do više odlaganja letova, a trošak popravke vrata je bio oko 100.000 juana (13.000 evra).
 
Čen je kažnjen sa 70.000 junana (10.500 evra) da bi pokrio deo troškova, ali avioprevoznik najavljuje da će možda tražiti da se iznos kazne poveća.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva